Je to taková jemnější verze tataráčku, co potřebujeme je kus kvalitní hovězí svíčkové , ne moc prorostlé. Je to dokonalý předkrm, s topinkou velmi sytá večeře.
- 200 GR HOVĚZÍ SVÍČKOVE
- 100 GR PARMEZÁNU NEBO PECORINA
- PEPŘ, SŮL, OLIVOVÝ OLEJ NEBO SEZAMOVÝ OLEJ
- BALSAMICO
- RUCOLA
- CHLEBA NA TOPINKY
- SÁDLO NA OSMAŽENÍ
- ČESNEK
- POTRAVINOVÁ FOLIE
Váleček masa obalíme v koření a zabalíme do potravinářské folie, pořádně utáhneme a vložíme minimálně na hodinu do mrazáku, tím si pomůžeme k tomu, že maso budeme moci nakrájet na jemné plátky, ty můžeme ale ještě pomocí paličky na maso, a potravinové folie, rozklepat ještě na jemnější plátky.
Větší talíř pokapáme olejem, a něj pokládáme tenké plátky svíčkové, pokame olejem, posolíme, popepříme a posypeme parmezánem. Lze přizdobit rucolou a pokapat balsamicem.
Na sádle osmažíme topinky. Servírujeme.