CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ/ SIRLOIN OF BEEF CARPACCIO

1AA

Je to taková jemnější verze tataráčku, co potřebujeme je kus kvalitní hovězí svíčkové , ne moc prorostlé. Je to dokonalý předkrm, s topinkou velmi sytá večeře.

  • 200 GR HOVĚZÍ SVÍČKOVE
  • 100 GR PARMEZÁNU NEBO PECORINA
  • PEPŘ, SŮL, OLIVOVÝ OLEJ NEBO SEZAMOVÝ OLEJ
  • BALSAMICO
  • RUCOLA
  • CHLEBA NA TOPINKY
  • SÁDLO NA OSMAŽENÍ
  • ČESNEK
  • POTRAVINOVÁ FOLIE

Váleček masa obalíme v koření a zabalíme do potravinářské folie, pořádně utáhneme a vložíme minimálně na hodinu do mrazáku, tím si pomůžeme k tomu, že maso budeme moci nakrájet na jemné plátky, ty můžeme ale ještě pomocí paličky na maso, a potravinové folie, rozklepat ještě na jemnější plátky.

DSCF0933

Větší talíř pokapáme olejem, a něj pokládáme tenké plátky svíčkové, pokame olejem, posolíme, popepříme a posypeme parmezánem. Lze přizdobit rucolou a pokapat balsamicem.

DSCF0937

Na sádle osmažíme topinky. Servírujeme.

DSCF0946

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.